2003 Jeep Cherokee Müszaki Adatai

2003 JEEP Cherokee UK Version pictures
2003 JEEP Cherokee UK Version pictures from jeepictures.blogspot.com

Az Általános

A 2003 Jeep Cherokee egy 4×4, 5 ajtós szabadidő-autó. Az Egyesült Államokban kapható, és webszájton keresztül is elérhető. A Jeep Cherokee-t a Jeep márka gyártja, amely a Fiat Chrysler Automobiles (FCA) része. A Jeep Cherokee különböző típusokban kapható, beleértve a Grand Cherokee, a Liberty és a Compass. A 2003 Jeep Cherokee típusai a Sport, a Limited és az Overland. Az alábbiakban részletesebben ismertetjük a 2003 Jeep Cherokee műszaki adatait.

A Motor és a Transzmisszió

A 2003 Jeep Cherokee különböző motorokkal és transzmissziókkal rendelkezik. Az alapmodell 2,4 literes, négyhengeres motorral rendelkezik, amely 140 lóerőt és 166 Nm nyomatékot biztosít. A második motor egy négyhengeres, 2,5 literes motor, amely 160 lóerőt és 197 Nm nyomatékot biztosít. A harmadik motor egy 3,7 literes V6 motor, amely 190 lóerőt és 240 Nm nyomatékot biztosít. A négyhengeres és a V6 motorokhoz manuális és automatikus váltó is rendelhető. Az automatikus váltó 5 sebességes.

Az Erőforrás

A 2003 Jeep Cherokee motorok benzinnel működnek. A 2,4 literes motor 10,5 literes/100 km-es átlagos üzemanyag-fogyasztást produkál városi körülmények között. Az autópályán 7 literes/100 km-es átlagos üzemanyag-fogyasztást produkál. A 2,5 literes motor 10 literes/100 km-es átlagos üzemanyag-fogyasztást produkál városi körülmények között. Az autópályán 6,7 literes/100 km-es átlagos üzemanyag-fogyasztást produkál. A 3,7 literes motor 11,5 literes/100 km-es átlagos üzemanyag-fogyasztást produkál városi körülmények között, míg az autópályán 8,6 literes/100 km-es átlagos üzemanyag-fogyasztást produkál.

A Külső

A 2003 Jeep Cherokee külsőre vonatkozó műszaki adatai közé tartozik a hosszúság (4,5 m), a szélesség (1,8 m) és a magasság (1,6 m). A tömeg 1,7 tonna. A típusok különböző külső színekben is elérhetők. A színek között találhatók a fehér, a fekete, a szürke, a kék, a piros, a sárga és a zöld.

A Belső

A 2003 Jeep Cherokee belsőre vonatkozó műszaki adatai közé tartozik az 5 fő utas számára biztosított szélesség és magasság. A különböző típusok különböző színű belsőkkel rendelkeznek. A színek között találhatók a barna, a szürke, a fekete és a fehér. A 2003 Jeep Cherokee különböző bőrülésekkel is rendelkezik, beleértve a bőr, a műbőr és a mikroszálas bőrüléseket. A belső kiegészítők közé tartozik a légzsákok száma, a légkondicionáló, a rádió, az MP3-lejátszó, a navigációs rendszer, az elektronikus vezérlésű ablakok, az elektronikus vezérlésű tükrök és az állítható ülések.

A Tárolás

A 2003 Jeep Cherokee-ben található tárolók közé tartozik a csomagtér mérete, amely 1,2 köbméter. Ezenkívül a tárolók közé tartozik a csomagtérben található rakodórekesz is. A rakodórekesz különböző méretekben és formákban elérhető.

A Segélyhívás

A 2003 Jeep Cherokee segélyhívásra vonatkozó műszaki adatai közé tartozik a vezetők számára biztosított segélyhívó rendszer. A segélyhívó rendszer a vezetőnek lehetővé teszi, hogy segélyhívást indítson bármely baleset esetén. A rendszer egy külső műholdra támaszkodik, így a baleset helyszínének pontos meghatározására is alkalmas.

A Segélyhívás

A 2003 Jeep Cherokee biztonsági adatai közé tartozik a vezető és az utasok számára biztosított biztonsági övek, az ABS (ABS) rendszer és a különböző biztonsági rendszerek. Az ABS rendszer segít a vezetőnek az autót jobban vezetni, és csökkenti a kanyarokon történő csúszás és kormányozhatóság kockázatát. A biztonsági rendszerek közé tartozik a légzsákok száma, a lábtartók, a lámpák, a biztonsági hálók és a különböző riasztórendszerek.

Összegzés

A 2003 Jeep Cherokee egy kiváló minőségű szabadidő-autó, amely különböző motorokkal, transzmissziókkal és műszaki adatokkal rendelkezik. A motorok benzinnel működnek, és kiváló üzemanyag-fogyasztást biztosítanak. A külső és a belső színválaszték különböző, és többféle bőrülés is elérhető. A biztonsági övek, az ABS rendszer és a biztonsági rendszerek gondoskodnak a biztonságos vezetésről. A 2003 Jeep Cherokee kiváló minőségű szabadidő-autó, amely megfelel az emberi igényeknek.

Leave a Reply